Passaport Marina Alta

Festa de la cirera

Informació general

Junio
Horario diurno.
Tot el dia
Tots
Gratuït
Sense informació

La Festa de la Cirera va nàixer l’any 2000 de la mà de la Unió Cultural d’Amics i Amigues de la Vall de Gallinera, posteriorment l’Ajuntament prengué part com a organitzador de la festa. Aquesta festa pretén dignificar un dels productes més importants de la Vall de Gallinera, com és la cirera. La Festa de la Cirera se celebra el segon cap de setmana de juny, aprofitant el final de la temporada de recollida del producte. És una festa lúdica on grans i menuts gaudeixen d’un cap de setmana ple d’activitats per a tots els gustos i colors.

Aquesta festa té esdeveniments que ja són de tradició any rere any, com és el concurs de cartell o el campionat internacional de llançament de pinyol de cirera.
A més, i durant tot el mes previ, es fa la ruta gastronòmica de la cirera per tots els bars i restaurants del municipi on els i les visitants poden gaudir d’aquest plat tan peculiar.

Contacte i Localització

La Vall de Gallinera
Beniaya

.

Aquest Website utilitza cookies i/o tecnologies similars estrictament necessàries perquè l'usuari obtinga una correcta navegació pel Website..

ACCEPTAR
Avís de cookies
caValencià