Passaport Marina Alta

Presentació de la web de Passaport Marina Alta en Benidoleig i Benissa

Dimecres que ve 29 de juny es duran a terme de manera simultània a Benidoleig i a Benissa dues presentacions de la web del projecte Passaport Marina. El públic objectiu d’aquestes sessions serà el teixit empresarial vinculat al turisme de la Marina Alta; coneixeran de primera mà el projecte i se’ls explicarà com formar part del portal web www.passaportmarinaalta.org  que conjumina els recursos turístics comarcals i ofereix unes RUTES-EXPERIÈNCIES per a conéixer i gaudir del territori de manera global i durant totes èpoques de l’any.

 

La cita serà a les 16.30h a l’Auditori Municipal de Benidoleig i en el Centre d’Exel·lència de Benissa respectivament, l’accés serà lliure i obert a totes les persones que vulguen incloure les dades dels seus negocis en la web del projecte. Es tracta d’un aparador turístic obert a mostrar tota la riquesa cultural, patrimonial, natural i gastronòmica de la Marina Alta.

A partir del mes de setembre, es reprendran aquestes presentacions i s’aniran realitzant en diverses poblacions de la Marina Alta, de manera que la web de Passaport Marina Alta vaja ampliant el seu contingut i reflectint tota la informació de la comarca a nivell turístic-empresarial. Paral·lelament, es continua amb el disseny de RUTES-EXPERIÈNCIES que vertebren el territori i oferisquen a l’usuari infinitat d’opcions per a gaudir de la Marina Alta.

 

El projecte experimental Passaport Marina Alta s’engloba dins del PACTE’MA. i aquest en el programa Avalem Territori. Està subvencionat per LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social.

Aquest Website utilitza cookies i/o tecnologies similars estrictament necessàries perquè l'usuari obtinga una correcta navegació pel Website..

ACCEPTAR
Avís de cookies
caValencià