Passaport Marina Alta

Presentacions de Passaport Marina Alta en Teulada i Pedreguer.

 El dimarts dia 29 de noviembre van tindre lloc dos presentacions més del projecte Passaport Marina Alta de CREAMA i PACTE’MA per al teixit empresarial vinculat al turisme de la comarca; en aquesta ocasió va ser per a les poblacions de Teulada i de Pedreguer respectivament.

Estes presentacions s’estan realitzant amb l’objectiu que l’empresariat conega els avantatges de pertànyer a un projecte que aporta cohesió i unió turística a la Marina Alta. En la web www.passaportmarinaalta.org tenen un aparador en el qual visibilitzar les seues empreses i on, al mateix temps es dona valor als recursos turístics públics repartits per tot el territori. El mes de gener continuaran realitzant-se esdeveniments en les poblacions restants els que, es donarà a conéixer el projecte i es convidarà al teixit empresarial a formar-ne part.

El portal web de Passaport Marina Alta té com a eix principal unes rutes-experiències que recorren diverses poblacions de la comarca seguint una temàtica concreta i en les quals, es posa en valor tant l’oferta turística com les empreses vinculades a sector turístic.

El projecte Passaport Marina Alta s’engloba dins de CREAMA i PACTE’MA., està subvencionat per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, dins del programa AVALEM TERRITORI de la Generalitat Valenciana.

Aquest Website utilitza cookies i/o tecnologies similars estrictament necessàries perquè l'usuari obtinga una correcta navegació pel Website..

ACCEPTAR
Avís de cookies
caValencià