Passaport Marina Alta

Presentacion Passaport Marina Alta La Rectoría Empresarios

Presentació de Passaport Marina Alta a La Rectoria.

El dimecres 15 de febrer es va realitzar, a Benimeli, una altra de les prestacions del projecte Passaport Marina Alta de CREAMA i PACTE’MA. per a convidar al teixit empresarial a donar-se d’alta en la web d’informació turística comarcal. A la presentació van acudir empresaris i empresàries de cases rurals, de turisme actiu i de restaurants dels municipis de La Rectoria.

 

Es continuarà la setmana pròxima amb les presentacions en:

  • El Poble Nou de Benitatxell:

Dia: dimecres 22 de febrer.

Hora: 16:00h a 17:00h.

Lloc: centre social de El Poble Nou de Benitatxell, plaça de les Pesqueres, 10.

 

  • El Verger, i es convidarà a l’empresariat de Els Poblets, Beniarbeig i Ondara.

Dia: jueves 23 de febrer.

Hora: 16:00h a 16:30h.

Lloc: auditori de la Casa de Cultura de El Verger, carrer Mestre José Vives, 8.

 

Inscripció:

El Poble Nou de Benitatxell: https://forms.gle/a18r7L5yUqZ1h5az9

El Verger: https://forms.gle/BE7WK5zzzjPj3gqS7

 

Es pretén convidar a tot el teixit empresarial d’aquestes poblacions i dels seus voltants, que dediquen la seua activitat al sector turístic, per a informals dels beneficis de formar part del projecte Passaport Marina Alta i dels avanços que s’estan realitzant en l’eina digital.

En aquestes sessions també es comptarà amb els Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local de la FVMP-LABORA per a informar sobre els serveis d’orientació i assessorament laboral i les ajudes a l’emprenedoria i a la digitalització d’empreses.

 

“El projecte Passaport Marina Alta s’engloba dins de CREAMA i PACTE’MA, està subvencionat per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, dins del programa AVALEM TERRITORI de la Generalitat Valenciana.”

Aquest Website utilitza cookies i/o tecnologies similars estrictament necessàries perquè l'usuari obtinga una correcta navegació pel Website..

ACCEPTAR
Avís de cookies
caValencià